Bruilofts taart

Bruidstaart

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een bruidstaart. Tegenwoordig kan je het zo gek nog niet bedenken of ze kunnen het wel maken. Er zijn veel verschillende soorten, en de een na de ander is prachtig om te zien. Je kan ze eenvoudig bedenken, maar ook in meerdere lagen, tot in de meest fantastische vormen. Je kan naast de taart ook nog cupcakes en macarons kiezen, maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Weten jullie al welke taart jullie willen dan is dat natuurlijk alleen maar makkelijker en hoef je daar niet meer over na te denken. Maar mochten jullie er nog niet uit zijn, dan kan je tal van mogelijkheden bekijken.

Een van de voorbeelden is de bruidstaart met echte bloemen. Deze zijn prachtig om te zien. Met bloemen kan je eindeloos variëren. Je kan kiezen voor mooie grote bloemen op je taart maar je kan ook kiezen voor een heuse waterval aan bloemen. Het maakt het natuurlijk helemaal af als de bloemen op je taart overeen komen met de bloemen uit je bruidsboeket.

taart

Geode cakes

wat zijn geode cakes? Dit zijn taarten waarbij het lijkt of deze uit edelstenen bestaat. Een taart met echte edelstenen is natuurlijk niet te betalen en ook niet eetbaar. De mineralen worden nagebootst door het suiker te laten uitharden. Hierdoor krijg je suikerkristallen die haast niet van echt te onderscheiden zijn.

Sweet tables:

Heb jij ook ontzettend last van keuzestress en vind je eigenlijk alles lekker? Dan is een sweet table echt ideaal voor jou. Je hoeft niet te kiezen, je neemt gewoon van alles wat. Een aantal kleine bruidstaarten, brownies, donuts, macarons, cupcakes, cakepops, het kan en mag allemaal op een sweet table.

Er zijn eigenlijk tal van mogelijkheden, en te veel om ze hier allemaal te omschrijven. Maar kijk eens goed rond bij verschillende bedrijven en probeer op deze manier om jou taart tot in de puntjes perfect te hebben.