Inspiratie voor de mooiste bruidstaarten

Bruilofts taart
― In dit artikel ―

Bij een bruiloft hoort natuurlijk ook een bruidstaart. Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of het kan gemaakt worden. Er zijn veel verschillende soorten bruidstaarten, in alle maten en vormen. Je kunt kiezen voor de eenvoudige taart, de taart met meerdere lagen of de taart in de meest creatieve vormen. Daarbij kun je zelfs afwijken van de traditionele taart en kiezen voor cupcakes, macarons of andere mogelijkheden. De opties zijn eindeloos! Heb je nog geen idee welke taart op jullie bruiloft komt? Dan kan dit artikel je mogelijk helpen. Wij delen 3 prachtige opties, die passend zijn op elke bruiloft en gemaakt kunnen worden voor ieder budget.

Bruidstaart met verse bloemen

De bruidstaart met verse bloemen is een prachtig exemplaar om te zien. Daarbij kan met deze taart eindeloos gevarieerd worden. Je kunt kiezen voor enkele grote bloemen, een heuse waterval aan bloemen of een heuse regenboog aan gekleurde bloemen om je taart te versieren. Je kunt er zelfs voor kiezen de bloemen op je bruidstaart overeen te laten komen met de bloemen uit je bruidsboeket.

taart


Geode cakes

Bij geode cakes lijken de taarten gemaakt te zijn van edelstenen. Een taart met echte edelstenen is natuurlijk niet erg smakelijk, maar deze taart is dat wel! De mineralen worden nagebootst door het suiker te laten uitharden. Hierdoor krijg je suikerkristallen die haast niet van echte edelstenen te onderscheiden zijn. Een ontzettend unieke bruidstaart die een echte eye-catcher zal zijn.

Sweet tables

Wil je eigenlijk niet kiezen omdat je alle mogelijkheden lekker vindt? Kies dan voor een sweet table! Hierbij hoef je niet te kiezen, maar neem je gewoon verschillende zoetigheden. Zo kun je gaan voor meerdere kleine bruidstaarten, brownies, donuts, macarons, cupcakes en/of cakepops. Niets is te gek en het past allemaal op je sweet table! Vraag je cateraar om advies.

Er zijn tal van mogelijkheden en niet is te gek voor je bruidstaart! Houd je niet in en durf out of the box te denken. Net als de rest van jullie bruiloft, mag ook de bruidstaart eruit zien als een feestje!