Vrijgezellenfeest

Hoe vieren jullie het einde van jullie ''tijdperk''als vrijgezel? Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen zit te wachten om in een of ander kostuum door zijn of haar woonplaats te lopen.. Denk aan die leuke kostuums als berenpakken, prinsessen outfit voor de mannen of alles wat je je maar kan bedenken. De gezelschapsspellen met vrienden en familie is ook niet echt meer van deze tijd. Waarschijnlijk zijn dat ook niet echt de activiteiten waar je wild enthousiast van word. Wij hebben wel nagedacht over enkele leuke vrijgezellenfeesten waarover nog lang nagepraat zal worden.
Wat je ook kan doen, is het door vrienden laten regelen, maar dan moet je wel afwachten waar je aan toe bent... hoe dan ook zal het allemaal een gezellige middag en of avond worden met familie en vrienden..

* Denk voor de dames aan een leuke creatieve dag. Hoe leuk is het om met zijn alle bijvoorbeeld een middag een workshop boetseren te doen? Dit kan zo gek of zo leuk mogelijk als je zelf maar wilt. Als je er samen maar een hoop plezier bij hebt.

* Of een middag samen een kleurrijke fotoshoot, altijd leuk en mooie herinneringen voor later.

* Wat dacht je van je eigen sieraad maken, zo heb je workshops waar je voor ''1 dag'' edelsmid kan zijn. Plezier gegarandeerd.

* Ook erg leuk is een eigen lipdub opnemen. Ik hoor sommige van jullie denken.. een lipdub wat is dat dan? Een lipdub is een video waarin een groep mensen een nummer mee zingt of gaat playbacken, na dit filmpen word het liedje vervangen door het originele nummer. Vaak word hier in veel lol terug gezien, gegarandeerd lachen, gieren en brullen.

* Je kan ook denken aan Culinaire feestjes, denk bijvoorbeeld aan wijn of bierproef avonden.. of ga je eigen biertje brouwen.. Een kook workshop kan ook voor veel plezier en gezelligheid zorgen. Ook leuk is een workshop cocktail shaken.

* Een kroegentoch voor de heren... vaak ook wel een leuk moment om de grootste lol samen te hebben. (Maar mannen gedraag je wel)

* Ga met de mannen onder elkaar een middag naar het circuit van zandvoort en ga racen als een echte formule 1 coureur.

Zo zijn er nog meer mogelijkheden te bedenken....

Denk ook eens aan de vrijgezellen feestjes met opdrachten... ook dit kan werkelijk lachen gieren brullen zijn...

Er zijn er hier meerdere voor je op een rijtje:

* Hijs je de bruid to be of natuurlijk de bruidegom to be in een konijnenpak en laat ze wortels verkopen. Heb je hier nog meer woorden voor nodig?? Geef haar of hem een mandje met wortels en laat het feest beginnen! Gegarandeerd dat de tranen over je wangen rollen.

* Voor de bruid to be, is het een leuke opdracht om bijvoorbeeld 20 labels van boxershorts te verzamen.. deze moet ze natuurlijk zelf wel er af knippen bij de mannen.

* High Tea: Organiseer een gezellige high tea, of voor de vrouwen een High Wine... Voor de mannen zijn er ook wel varianten met Bier. (denk aan bier borrels enz)

* Music was my first love: De bruid moet zorgen dat een willekeurige man een serenade voor haar gaat zingen.

* Quiz the bride: Maak, als organisator, een lijst met vragen voor de bruidegom. Deze vragen kun je zo gek maken als je zelf wilt (van vroegere crushes tot lievelingseten), maar ze moeten over de bruid (en bruidegom) gaan. Je kunt de andere meiden ook vragen laten insturen. Daarnaast kun je de bruidegom de vragen ook alvast laten beantwoorden en haar vervolgens vragen wat ze denkt dat hij geantwoord heeft. Heeft ze het fout, dan neemt ze een grote slok van haar champagne (of een andere alcoholische versnapering), heeft ze het goed dan neemt de rest van de groep een slok.

Al met al kan je het zo gek mogelijk maken.. maar stem het allemaal goed met elkaar af.

Vergeet vooral niet om super veel foto's te maken, zo kan je altijd nog terug kijken op de avond vol gezelligheid. Misschien als tip dat je een polaroid camera kan gebruiken, of gewoon een old-school wegwerpcamera.
Leuk om alle foto's in een album te verzamelen, en deze als de bruid ze nog niet gezien heeft cadeau te geven op de trouwdag.** Heb jij nog leuke aanvullingen voor de vrijgezellenfeesten.. of andere tips? Stuur ons rustig een berichtje en wij passen het aan op de website.