Verloven

Nu je dan eindelijk je partner je liefde verklaart hebt en je volmondig '' Ja '' hebt gehoord ben je verloofd. Nu wil je natuurlijk alles zo snel mogelijk regelen, en jullie grote dag dichterbij zien komen. Maar hoelang ben je nu eigenlijk verloofd voor je gaat trouwen?

Eigenlijk is dit een heel simpele vraag... Want een verloving dat ligt helemaal aan jullie hoelang dit gaat duren. Jullie bepalen samen de trouwdatum, en gaan jullie dag helemaal goed voorbereiden.
Vroeger waren de stellen veel langer verloofd dat tegenwoordig, toen was de verloving op zich al een heel feest. Hartstikke leuk maar tegenwoordig willen we dolgraag naar de grote dag toe leven en hebben de meeste stellen hier niet veel tijd meer voor nodig om te regelen wat en hoe ze het graag willen.

De tijd van de verloving begint op de datum dat je je partner ten huwelijk vraagt en duurt tot aan de trouwdag. Fun Factor: Gemiddeld zijn stellen 12-14 maanden verloofd voor dat ze gaan trouwen. Dit is vaak precies voldoende tijd om jullie droombruiloft te plannen. Wel is het belangrijk dat je op tijd in ondertrouw gaat, dit mag je al jaar voor jullie trouwdatum.. tot maximaal 2 weken voor jullie trouwdatum.