Huwelijksaanzoek

Je weet het zeker, je wilt de rest van je leven met je partner delen! Dan is het eindelijk zo ver om hem of haar ten huwelijk te vragen. Maar hoe ga je dit doen?
Wil je iets origineels, of ga je gelijk op de knieeën? Er zijn zoveel mooie, romantische en leuke manieren om jou geliefde ten huwelijk te vragen.
Wij hebben er in de laatste maanden vele voorbij zien komen en zijn er hier onder een aantal op een rijtje. Wie weet zit er iets leuks voor je tussen.

* Je huwelijks aanzoek op het strand, dit kan je zo romantisch maken als je zelf wilt.
Denk dan aan kaarsjes, misschien zelfs een diner er bij, of ga je bij zonsondergang op je knieeën en vraag je op deze manier je geliefde ten huwelijk... wij zeggen WAUW dat is een prachtig idee!
* Vraag je partner ten huwelijk op Valentijnsdag!
* Op vakantie, en dan onverwachts ga jij op je knieeën. Altijd leuk als ze niets vermoed.
* Als jullie kinderen hebben is het een leuke manier om hun shirtjes aan te geven met de vraag: '' Mama wil jij met papa trouwen?'' of '' Papa wil jij met mama trouwen?''
* Tijdens een concert/optreden kan je misschien regelen dat jij op het podium mag komen, en dat je daar je partner ten huwelijk vraagt.
* Ben je beide helemaal voetbal fan, hoe leuk is het dan om tijdens de wedstrijd ineens op het scherm te zien '' (naam) wil je met mij trouwen?''

Zo zijn er nog tal van mogelijkheden? Heb jij nog een leuke aanvulling voor hier boven?
Maar nu weet je misschien wel hoe je je aanzoek wilt gaan doen?! Dan is het nu nog belangrijk om te weten wat je wilt gaan zeggen. Mogelijk heb je een speech die je goed voorbereid hebt waarin je verteld hoeveel je van je partner houd! Kies je voor deze optie? Zorg dan in elk geval dat je jezelf goed hebt voorbereid, door de zenuwen kan het namelijk heel goed mogelijk zijn dat je een stukje overslaat. Of ga je toc hvoor de verkorte versie van : '' Wil je met me trouwen?'' Hoe je het ook vraagt probeer de zenuwen onder controle te houden.

Je eigen ervaring delen? Stuur ons een berichtje en wij zetten jou/jullie verhaal des gewenst met jullie namen en eventueel een foto op onze website..