Bruidstaarten

Originele bruidstaarten. Op een bruiloft moet natuurlijk ook een bruidstaart zijn, tegenwoordig zijn ze niet alleen erg lekker maar ook ontzettend mooi. Je kan het heel ruim bedenken, van meerdere lagen naar mooie kleuren naar mooie bloemen. Dit alles kan je dan nog aanvullen met cupcakes en macarons..(andere dingen zijn ook mogelijk)

Weten jullie al welke taart jullie willen dan is dat natuurlijk super fijn. Maar mocht je er nog niet uit zijn hebben we hier nog wel een aantal voorbeelden.

Echte bloemen op je bruidstaart:

Een strakke witte bruidstaart met een bloemenzee van echte bloemen over de hele taart. We houden er van! Met bloemen kan je natuurlijk eindeloos variƫren: ga jij voor een paar grote bloemen bovenop de taart of kies je voor een waterval van bloemen over de hele taart? Super leuk als de bloemen op de taart ook matchen met jouw bruidsboeket!
Geode cakes:

Ik hoor je denken, wat zijn geode cakes? Dit zijn taarten waarbij het lijkt of deze uit edelstenen bestaat. Een taart met echte edelstenen is natuurlijk niet te betalen en ook niet eetbaar. De mineralen worden nagebootst door het suiker te laten uitharden. Hierdoor krijg je suikerkristallen die haast niet van echt te onderscheiden zijn.Sweet tables:

Heb jij ook ontzettend last van keuzestress en vind je eigenlijk alles lekker? Dan is een sweet table echt ideaal voor jou. Je hoeft niet te kiezen, je neemt gewoon van alles wat. Een aantal kleine bruidstaarten, brownies, donuts, macarons, cupcakes, cakepops, het kan en mag allemaal op een sweet table.

Er zijn eigenlijk tal van mogelijkheden, en te veel om ze hier allemaal te omschrijven. Maar kijk eens goed rond bij verschillende bedrijven en probeer op deze manier om jou taart tot in de puntjes perfect te hebben.