HUWELIJKS BEDANKJES

De gasten op jullie bruiloft komen speciaal voor jullie. Ze zorgen er voor dat de dansvloer goed gevuld is en dat de sfeer als maar gezellkiger word. Ze zijn dus zeker wel een bedankje waard! Wat je wilt geven is natuurlijk helemaal aan jullie.
Zo kan je kiezen voor iets met bruidsuikers of ga je voor een origineel aandenken? Er zijn tal van mogelijkheden op internet te vinden, maar je kan ook zelf los gaan in het bedenken hier van. Je kan ze kant en klaar kopen, of zelf maken.
Bedenk eerst goed wat jullie willen, en of je het leuk vind om dit zelf te maken. Of besteeds je het toch allemaal liever uit?

Nu de belangrijke vraag: wat geef je jullie gasten als huwelijksbedankje? Je wilt iets origineels en iets wat alle gasten leuk vinden. En daarnaast moet het natuurlijk ook nog een beetje binnen jullie budget passen. Om jullie een stukje op weg te helpen staan hier onder een paar leuke ideetjes.

Anti-kater pakket:

Houden jullie gasten wel van een goed feestje? Denk dan alvast een beetje aan de dag van morgen. Leuk om een Anti-Kater pakket te geven bijvoorbeeld.

* Anti-Kater Water.
* Paracetamol.
* Pleisters.
* Oordopjes.

En als ze blijven slapen, nodig ze dan uit voor een stevig Anti-Kater ontbijt.Gepersonaliseerde Bedankjes:

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een notitieboekje met tekst, Leuke Labels of een Doosje met inhoud. Voorzie dit alles van leuke teksten en laat zo de gasten weten hoe fijn jullie het vonden om bij jullie grote dag aanwezig te zijn.

Eetbare Bedankjes:

Denk hierbij aan bijvoorbeeld snoepjes in een potje, of snoepgoed met tekst. Dit kan je ook weer zo ruim bedenken als je zelf wilt.

Een goodybag is ook een leuk idee om kado te doen.
Je kan het zo gek bedenken als jullie zelf willen..

Huwelijks bedankje voor je ouders:

Je ouders hebben alles met liefde voor jullie gedaan, maar voor hun is het extra mooi en bijzonder als jullie hun net iets extra geven.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gegraveerde foto. Altijd erg mooi als aandenken.
Wat dacht je van een mooie speech voor je ouders met daarbij een persoonlijk cadeau?
Er zijn ook hier weer erg veel mogelijkheden. Bedenk altijd goed wat je aan je ouders geeft, en weet dat dit vaak ook voor hun een emotioneel moment kan zijn.
Geniet in elk geval bij het bedenken van leuke huwelijks bedankjes en geniet van de voorpret.