Trouwjurk

Op jullie grote dag zal jij in de Spotlights staan, en dat is ook logisch het is immers jullie grote dag. Op deze dag wil jij jou droom jurk dragen en je neemt hier alle tijd voor om deze te vinden. Let vooral op het comfort van de jurk je zal er een hele dag in lopen. Als je jezelf fijn voelt in wat je draagt, dan straal je dat ook uit!

Welke Jurk past er bij jou figuur?

Door een trouwjurk te kiezen die bij jou figuur past kun je de dingen waar je trots op bent benadrukken en de mindere punten verdoezelen. Voor elk figuur is er een mooie droomjurk laat je verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn, en laat je vooral goed inlichten. Onze tip is wel om eerst het juiste lingerie te passen en deze ook bij de jurk aan te schaffen zodra je deze gevonden hebt, zo ben je zeker van de juiste combinatie en van de pasvorm. Vergeet ook niet te bedenken en of te kiezen welke schoenen je onder je jurk gaat dragen.. ook deze kunnen een belangrijk punt zijn in het passen van de jurk.

Er zijn diverse soorten jurken, in diverse kleuren. Kies de jurk en de kleur die bij jou past. Jou droomjurk moet echt die WAUW-Factor hebben.

Trouwen in een prinsessenjurk:

Droom jij er al sinds je een klein meisje was van een ontzettend mooie prinssessenjurk. Een strak lijfje met daar onder een indrukwekkende hoeveelheid stof die de jurk echt helemaal af maakt! Goed nieuws! Deze jurk staat bij vrijwel elk figuur hartstikke mooi. Enige waar je op moet letten is dat als je kleiner bent, dat je niet verloren raakt in de te grote hoeveelheid stof die er onder de jurk kan zitten. Maar dit zie je snel genoeg wanneer jij de jurk gaat passen.

Trouwen in een zeemeermin trouwjurk:

Deze jurk heeft zijn naam te danken aan het model, dat strak om het lichaam zit en vanaf halverwege de bovenbenen wijd uitloopt. Ben je helemaal trots op jou figuur dan kan deze met deze jurk zeker er uit laten springen. Binnen deze catagorie jurk zijn diverse mogelijkheden, zo zijn er jurken waar van de onderkant wat bescheiden is waardoor alle aandacht naar de heupen gaat. Maar er zijn ook jurken met ontzettend veel volume aan de onderkant voor de echte fashionista's onder de bruidjes.

Trouwen in een jurk met halslijnen:

Naast het silhouet van een trouwjurk, heeft ook de halslijn veel invloed op hoe de trouwjurk bij jouw figuur past. Wist je bijvoorbeeld dat je door een trouwjurk met een V-hals een stukje langer kunt lijken? Een trouwjurk met een halter neckline is perfect voor bruidjes die hun boezem graag op hun plek willen houden. Een trouwjurk met een illusion halslijn is ook een optie.

Trouwjurken met een A-lijn:

A-lijn bruidsjurken zijn ontzettend populair onder de brides-to-be! En terecht, A-lijn trouwjurken zijn enorm veelzijdig en zijn er in verschillende vormen en maten. Van een lichte A-lijn die wat rechter naar beneden valt tot aan zo'n wijde rok dat het bijna een prinsessenjurk wordt. Daarom is er ook voor ieder type figuur wel een mooie A-lijn trouwjurk te vinden.
Wil je graag je taille benadrukken? Ga dan voor een slankere A-lijn met een ceintuur of band om de taille. Ben je rijk gezegend bij de boezem of heb je bredere schouders? Dan is juist een wat wijdere A-lijn erg mooi, omdat het volume van de rok en de bovenkant van jouw lichaam dan goed in balans zijn.

Andere opties om jouw figuur te benadrukken:

Uiteraard zijn er meerdere opties om bepaalde assets te benadrukken, heb jij bijvoorbeeld mooie lange benen en mogen deze zeker gezien worden? Dan zijn er jurken met een split, dit kan ook erg mooi zijn. Of juist trots op je taille? Kies dan voor een mooie ceintuur om daar de focus op te leggen. Er zijn vele mogelijkheden om jou figuur te laten shine!

Bruidsjurken passen met je naasten:

Nu we de verschillende mogelijkheden besproken hebben kunnen we ook wel vaststellen dat het altijd fijn is als je deze momenten kan delen met je naasten.
Het is een dag vol met indrukken, emoties en vreugde, een dag waarbij iedere bruid wel een goede support kan gebruiken. Wie neem jij daar voor mee? Wie kan jou steunen en wie helpt je met moeilijke beslissingen maken?

Trouwjurk passen met familie:

Wil je er niet te lang over nadenken en wil je gewoon lekker snel aan je speurtocht naar jou droomjurk beginnen hou het dan lekker traditioneel.

Je ouders:

Je moeder zal je allergrootste fan zijn en het haar taak maken om jou als dochter te laten stralen op jullie grote dag. Je vader zal er zeker te weten voor zorgen dat er niets in de weg staat tussen zijn ''kleine'' meisje en haar droomjurk. Of hij nu mee gaat of juist op de kinderen past (als deze er zijn uiteraard..) hij zal er voor je zijn.

Je schoonmoeder:

Naast jou een van de belangrijkste personen in het leven van je partner. Zij weet wat je geliefde geweldig vind, en kan er voor zorgen dat het trouwpak van je partner bij jou droomjurk past. Zorg er wel voor dat dit het bestbewaarde geheim blijft tussen jou en je schoonmoeder. Dat zal wel lukken toch?!

Je grote of kleine zus:

Normaal gesproken is zij net zo blij als jij dat je gaat trouwen, deel jij alles met je zus dan is het een ontzettend mooi moment om haar te vragen of ze je ook in deze zoektocht wil bij staan. Als het je allemaal even te veel word, is zij er ook zeker voor je om je bij te staan in deze moeilijkere momenten.

Je hoeft natuurlijk geen keuze te maken over wie je mee neemt, je kan ook meerdere mensen mee nemen. Want wat is er nu bijvoorbeeld mooier dan en je eigen moeder en je schoonmoeder mee te nemen. Of heb je een zus, dan kan deze uiteraard ook hier bij aansluiten. Zorg in elk geval dat jij je er prettig bij voelt.

Laat je altijd goed adviseren in de zoektocht naar jou droomjurk!
En probeer zeker verschillende soorten jurken uit, wie weet past juist die jurk waarvan je het juist niet dacht zo prachtig bij jou! Laat je verrassen en geniet van alle voorpret die je gaat beleven bij de zoektocht naar jou droomjurk voor jullie grote dag!