Lingerie

Op je bruiloft zie je er al stralend uit, maar je mag van top tot teen schitteren, en natuurlijk kan je kersverse echtgenoot ook niet wachten tot hij ziet wat je onder je prachtige jurk draagt. Ga je voor sexy en uitdagend of ga je meer voor de klassieke stijl? Wat jij ook besluit te nemen, zorg dat je lingerie lekker zit en aanvoelt, je loopt er immers de gehele dag in.

Of je nu gaat voor een jurk met een lage of open rug, of juist een strapless model, de juiste BH onder je trouwjurk doet altijd wonderen. Een bh voor onder trouwjurk is soms best lastig kiezen. Want met een ''gewone'' bh kom je er niet. Het is namelijk belangrijk dat alles op de juiste plek blijft zitten, en dat je de bh niet ziet. Er zijn gelukkig talloze mogelijkheden, van een strapless bh tot een bh met een diepe decollete tot een toreslet.

Hoe kies je nou een BH voor onder je trouwjurk?

Als je eindelijk de droomjurk hebt gevonden, wil je dat je borsten ook goed in deze jurk passen. Eigenlijk is er voor iedere jurk wel een passende BH te vinden, maar neem je hier wel de tijd voor. Goed zittende lingerie maakt namelijk echt een wereld van verschil. In de meeste bruidsmodewinkels laten ze je ook eerst de lingerie passen voor dat je een jurk gaat passen. De juiste BH of torselet doet zoveel voor het complete plaatje. Zonder dit krijg je eigenlijk niet een goed beeld van hoe de jurk valt. Ons advies is dan ook om deze lingerie gelijk aan te schaffen als je besluit deze jurk te nemen. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste lingerie hebt.

Sexy bruidslingerie:

Bruidslingerie hoeft niet saai te zijn, het hangt wel een beetje van je trouwjurk af want kies je voor bijvoorbeeld een hele dunne stof dan kan het kant te veel doorschijnen. Bij sexy lingerie kan je bijvoorbeeld denken aan, Satijn, Frans kant ne broekjes/slipjes die je billen liften. Omkleden voor de huwelijksnacht is op deze manier natuurlijk ook niet meer nodig. Vergeet in dit geval ook de stockings en jarretels niet.... oeh-lala

Strapless bh onder je trouwjurk:

Wanneer je voor een strapless trouwjurk gaat, vraag je je waarschijnlijk direct af hoe je borsten eruit komen te zien. Meestal zitten er voorgevormde cups in een strapless trouwjurk, waardoor je met wat kleinere borsten een ruimte overhoudt. Natuurlijk wil je dat het geheel mooi aansluit en dat je borsten wat volume hebben, zonder dat ze eruit vallen als je even bukt of losgaat op de dansvloer.

Bruidslingerie bij grote borsten:

Ben je iemand met een wat meer volume aan de vookant dan is het eigenlijk nog belangrijker dat alles op zijn plek blijft. Volume kunnen we gemakkelijk creƫren maar wanneer je dit van jezelf al hebt is het belangrijk dat je trouwjurk mooi aansluit op jouw borsten. Denk in dit geval aan Full-Figure bh's en torseletten die je borsten volledig omsluiten. Ze zitten dan als het ware ''opgesloten'' en kunnen geen kant op. Grote borsten kunnen namelijk best zwaar zijn, door de kiezen voor een torselet krijgen ze de ondersteuning die ze nodig hebben en hoef je niet bang te zijn dat het afzakt.

Push-up bh onder je bruidsjurk met kleine borsten:

Heb je jouw droomjurk al maanden in je hoofd, maar weet je niet zo goed hoe het eindplaatje eruit gaat zien omdat je borsten kleiner zijn? Geen zorgen, voor elk soort borsten is er een passende lingerie voor onder jou droomjurk. Er zijn bh's met een kleine push up voor een beetje extra volume.

BH onder trouwjurk open rug

Trouwjurken met een lage of open rug zijn tegenwoordig helemaal hot, maar welke bh past onder een trouwjurk met een open rug?

Plak-bh onder je trouwjurk:

Heb je een superlage rug of is je trouwjurk aan de achterzijde volledig doorschijnend? Dan kun je gaan voor au naturel, je kunt cups in de bruidsjurk laten maken of kiezen voor een plak-bh. Dit zijn cups zonder bandjes die als het ware op je huid blijven plakken. De meningen over plak-bh's zijn verschillend, maar een goede blijft echt zitten. Dit is wel de optie die wij pas aanbevelen wanneer andere bruidslingerie niet mogelijk is."