Haar en make-up

Bruidskapsels:

Je kent het wel, je doet extra goed je best op je kapsel, zit alles perfect en je bent helemaal tevreden. Maar dan loop je naar buiten, en bij het eerste beste vleugje wind kan je weer opnieuw beginnen. Dat wil je natuurlijk voorkomen op je trouwdag.
Ons advies is dan ook om je haren te laten doen door een goede ervaren haarstyliste, zodat je er de hele dag piekfijn uit ziet en je jezelf geen zorgen hoeft te maken hoe je haar zit.

Er zijn verschillende trends dit jaar voorbij gekomen, maar weet dat je hier zeker niet voor hoeft gaan, laat je haar op de jouw gewenste manier in model brengen! Het is uiteraard jou dag.

Hier onder bespreken we enkele trends:

* De klassieke bruidskapsels.. of ook wel de prinssesen look genoemd:

Aan de voorkant draagt je een speelse lok of wat losse plukjes rondom het gezicht en de achterkant word mooi opgestoken. Met dit kapsel kan je werkelijk alle kanten op.

 


* De Flowercrown:

Dit bruidskapsel met bloemen is helemaal hot! Wat dacht je van een mooie bloemenkrans in je haar? En als je het dan helemaal mooi en goed wilt aanpakken kies je voor verse bloemen! Dit maakt de uitstraling nog mooier!
TIP: Dit is ook geschikt om bij je eventuele bruidsmeisjes terug te laten komen. En wat dacht je van dan deze zelfde bloemen ook bij haar in het bloemenmandje?* Vlechten:

Altijd mooi is het wanneer je je haar mooi laat vlechten, dan hebben we hier niet over de normale vlecht die iedereen wel kent.. maar over de mooie manieren van losjes vlechten, en diverse vlechttechnieken.Zo zijn er vele mogelijkheden, kijk samen met jou haarstyliste naar de mooie mogelijkheden die bij jou passen. De meeste salons bieden ook de mogelijkheid tot proefkapsels. Zeker het proberen waard!

Make-Up:

Wij vinden dat dit iets iets wat ieder voor zich zelf moet bepalen. Draag je normaal geen Make-Up is dit ook zeker niet erg. Je kan er natuurlijk altijd voor kiezen om gewoon dicht bij jezelf te blijven en geen Make-Up te dragen op jou bruiloft.
Wij adviseren wel om je Make-Up als je hier voor kiest door een visagist te laten doen.

Enkele tips voor als je denkt het toch zelf te willen doen:

* Ga als bruid voor proefmake-up bij je visagist! Zo kun je vast proberen hoe jouw bridal look eruitziet en de puntjes op de i zetten voor de Grote Dag.
* Gebruik zoveel mogelijk waterproof producten zodat je zeker weet dat de make-up ook jouw eventuele tranen zal overleven.
* Poeder je gezicht altijd af. Dit zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten maar ook dat je op de foto’s geen glanzend hoofd zal hebben.
* Gebruik frisse en stralende kleuren. Wees op de trouwdag niet te gek met je make-up, want je moet jezelf nog wel herkennen op de trouwfoto's.

Veel Salons hebben de mogelijkheid voor een proef make- up en proefkapsel. Wij raden je aan om hier gebruik van te maken, zo kan je samen overleggen wat je op jou grote dag graag wilt.