Huwelijkse bedankjes

Huwelijks bedankjes

De gasten op jullie bruiloft komen speciaal voor jullie. Ze willen met jullie vieren dat jullie een nieuw hoofdstuk in gaan. Ze zorgen er natuurlijk ook voor dat jullie dansvloer goed gevuld is en dat de sfeer als maar gezelliger word. De gasten zijn dan ook zeker een bedankje waard. Wat ga jij ze geven? Heb je al een idee? Je kan het zelf zo gek en duur maken als jullie willen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het bekende bruidssuiker, maar je kan ook voor een origineel aandenken kiezen. Ook voor bedankjes kan je op internet rond neuzen om zoveel mogelijk ideeen op te doen. Bedankjes kan je bestellen, maar je kan ze ook makkelijk zelf maken. Bedenk eerst maar eens goed wat jullie zelf willen, en of je het echt leuk vind om deze zelf te maken. Als je het liever uit besteed dan is daar ook zeker niets mis mee.

Om jullie op weg te helpen hebben wij wat leuke ideetjes op een rijtje gezet.

Gepersonaliseerde bedankjes.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld een notitieboekje met tekst, leuke doosjes met inhoud, of iets wat bij jullie thema past. Maak het geheel af met een leuke tekst en laat weten hoe dankbaar jullie zijn dat deze gasten op jullie grote dag aanwezig waren.

Anti-kater pakket

Houden jullie gasten wel van een goed feestje? En houden ze daarnaast ook nog van humor? Denk dan alvast een beetje aan de dag van morgen. Leuk om een Anti-Kater pakket te geven bijvoorbeeld.

De inhoud van een pakket kan zijn:

  • Anti-Kater Water.
  • Paracetamol.
  • Pleisters.
  • Oordopjes.

En als ze blijven slapen, nodig ze dan uit voor een stevig Anti-Kater ontbijt. Maak dit onbijt zo grappig mogelijk, en gebruik hierbij de bovenstaande spulletjes. Ja natuurlijk hoeven die oordopjes er niet bij/

Eetbare Bedankjes

Denk hierbij aan bijvoorbeeld snoepjes in een potje, of snoepgoed met tekst. Dit kan je ook weer zo ruim bedenken als je zelf wilt. Een goodybag is ook een leuk idee om kado te doen.

Ook een leuk eetbaar bedankje is een organza zakje gevuld met m&m’s, hier aan kan je dan een kaartje hanger waar je op de voorkant schrijft: ” Mr & Mrs ”

Huwelijks bedankje voor je ouders

Je ouders hebben alles met liefde voor jullie gedaan, maar voor hun is het extra mooi en bijzonder als jullie hun net iets extra geven.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gegraveerde foto. Altijd erg mooi als aandenken.
Wat dacht je van een mooie speech voor je ouders met daarbij een persoonlijk cadeau?
Er zijn ook hier weer erg veel mogelijkheden. Bedenk altijd goed wat je aan je ouders geeft, en weet dat dit vaak ook voor hun een emotioneel moment kan zijn.


Geniet in elk geval bij het bedenken van leuke huwelijks bedankjes en geniet van de voorpret.